Camembert in de oven met salade van druiven en druivencompote

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Compote:
-
Snij de witte druiven in stukjes en doe in een kookpot. Voeg de honing, het sap van de citroen en het water toe. Laat op een zacht vuurtje pruttelen.
-
Doe de compote in een weckbokaal, sluit het deksel direct en laat 1 nacht rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Schik de camembert in een ovenschaaltje en maak insnijdingen aan de bovenkant.
-
Zet de kaas ± 20 min in de oven tot hij mooi gesmolten is.
-
Bak het afbakbrood zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.
-
Hak de salademix een beetje fijner. Snij de druiven en de noten in stukjes. Meng alles met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de salade over de camembert. Werk af met een lepel druivencompote en fijngesneden peterselie.