Allergenen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Compote:
  2. Snij de witte druiven in stukjes en doe in een kookpot. Voeg de honing, het sap van de citroen en het water toe. Laat op een zacht vuurtje pruttelen.

  3. Doe de compote in een weckbokaal, sluit het deksel direct en laat 1 nacht rusten in de koelkast.

  4. Verwarm de oven op 180°C.

  5. Schik de camembert in een ovenschaaltje en maak insnijdingen aan de bovenkant.

  6. Zet de kaas ± 20 min in de oven tot hij mooi gesmolten is.

  7. Bak het afbakbrood zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.

  8. Hak de salademix een beetje fijner. Snij de druiven en de noten in stukjes. Meng alles met wat olijfolie en kruid met peper en zout.

  9. Verdeel de salade over de camembert. Werk af met een lepel druivencompote en fijngesneden peterselie.