Steak tartaarsterren PT30M 8 porties 600 g mager rundergehakt (americain natuur) 8 kwarteleitjes Spar ketchup 2 eetlepels Spar kappertjes 4 ansjovisjes 8 groene olijven 2 eetlepels Spar gehakte peterselie Spar mosterd 2 fijngesneden lente-uitjes kl Worchestersaus Tabasco 8 fijne augurkjes Spar mayonaise

Steak tartaarsterren

36439730b82d2344d176a1fa14be80c43a6bee3baff43527ff33ac25123fdbd8.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de olijven en augurkjes in plakjes en doe ze apart in kleine schaaltjes. Vul ook schaaltjes met mosterd, mayonaise, lente-ui, kappertjes, in stukjes gesneden ansjovis en peterselie.

  2. Kruid het rundergehakt met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  3. Plaats een stervorm op een bordje en druk het gehakt erin. Druk aan en verwijder de ster. Maak zo 8 sterren.

  4. Scheid de kwarteleitjes en plaats een eidooiertje in zijn schaal op de tartaar.

  5. Kruid met peper en zout en versier met olijfjes, kappertjes en lente-ui.

  6. Serveer met de overige ingrediënten in schaaltjes.