Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Roer de roomkaas los met de mayonaise en strijk uit over de bodem van een serveerschaal. Maak een cirkel cocktailsaus op de roomkaas maar blijf 2 cm van de rand van de roomkaas, zodat je deze nog kan zien.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in brunoise en schep door elkaar. Strooi over de cocktailsaus.

  3. Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees van de tomaten in brunoise en verdeel over de paprika’s.

  4. Doe de grijze garnalen in een zeef, spoel onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Strooi over de tomatenblokjes.

  5. Snij de lente-ui in fijne ringetjes en strooi over de garnalen. Leg, vlak voor het serveren, de tortillachips rond de dip en serveer.