Zomerse nachodip

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Roer de roomkaas los met de mayonaise en strijk uit over de bodem van een serveerschaal. Maak een cirkel cocktailsaus op de roomkaas maar blijf 2 cm van de rand van de roomkaas, zodat je deze nog kan zien.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in brunoise en schep door elkaar. Strooi over de cocktailsaus.
-
Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees van de tomaten in brunoise en verdeel over de paprika’s.
-
Doe de grijze garnalen in een zeef, spoel onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Strooi over de tomatenblokjes.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes en strooi over de garnalen. Leg, vlak voor het serveren, de tortillachips rond de dip en serveer.