Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui. Snij de tomaatjes, groene peper, jalapeño en ui in kleine stukjes. Snipper de peterselie fijn.
-
Meng de tomaat, peterselie, ui, jalapeño en chilipeper in een schaal.
-
Pel en pers de look en roer samen met tomatenpuree los in een scheut olijfolie, gerookt paprikapoeder en citroensap. Kneed met je handen door de groenten. Kruid met ½ kl zout en versgemalen zwarte peper.
-
Mix ½ van het mengsel en schep de rest van het mengsel erdoor.
-
Afwerking:
-
garneer met zwarte olijven of een takje peterselie.
-
Serveer met Turks platbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders