noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol uit elke geitenkaasbûche 4 balletjes: in totaal 20 stuks voor 5 toppings.
-
Rol 4 balletjes in de fijngesneden kruiden en steek de balletjes op een stokje.
-
Snij de half zongedroogde tomaten fijn en rol 4 geitenkaasballetjes in de stukjes tomaten. Steek de balletjes op een stokje.
-
Snij de radijsjes in fijne blokjes en rol er 4 geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.
-
Hak de zwarte olijven fijn en rol er 4 geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.
-
Hak de notenmix fijn en rol er de geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven