Geitenkaasballetjes op een stokje PT30M 4 porties 4 radijzen 100 g Spar geitenkaas bûche natuur 2 eetlepels Spar gemengde noten 2 el zongedroogde tomaten 2 el verse fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, kervel) 2 el zwarte olijven zonder pit

Geitenkaasballetjes op een stokje

4b1f3bde144ea09b494ea0ccedc58f43098d780c56fec5830da75d35d528939b.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rol uit elke geitenkaasbûche 4 balletjes: in totaal 20 stuks voor 5 toppings.

  2. Rol 4 balletjes in de fijngesneden kruiden en steek de balletjes op een stokje.

  3. Snij de half zongedroogde tomaten fijn en rol 4 geitenkaasballetjes in de stukjes tomaten. Steek de balletjes op een stokje.

  4. Snij de radijsjes in fijne blokjes en rol er 4 geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.

  5. Hak de zwarte olijven fijn en rol er 4 geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.

  6. Hak de notenmix fijn en rol er de geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.