Laat je inspireren door onze workshops

Leef jij je ook graag uit in de keuken en wil je jouw kookkunsten nog meer verfijnen? Dan moet je zeker eens één van onze kookworkshop bij Colruyt Group Academy volgen. Tijdens een culinaire workshop ga je aan de slag met verse ingrediënten, verruim je je kookkunsten en beleef je een gezellige tijd.

Beleef, ontdek en geniet

Zin om nieuwe smaken te ontdekken en handige kooktips te krijgen van onze kok? Ontdek ons aanbod aan workshops waar je aan de slag gaat met verse Spar-producten. Samen met een enthousiast team leer je nieuwe recepten kennen of herontdek je vergeten klassiekers. 

Beleef-ontdek-geniet.jpg

Workshop in de kijker

Wijnkelders met rijen eiken vaten

Chardonnay de wereld rond

Een goed bewaard geheim over de chardonnay-druif? Ze voelt zich (bijna) overal thuis. In deze degustatieworkshop voel je je dus God in Frankrijk, Chili, Zuid-Afrika, Australië en nog heel wat meer landen.

Schrijf je snel in
wereldkeuken.png

Van Afrika tot in Amerika

Ben jij fan van de Belgische seizoensgerechten of verkies jij de exotischere keuken? Duik dan eens in ons aanbod en laat je verrassen door de lekkerste smaken uit heel de wereld. Eén zekerheid: je zal thuis scoren met de overheerlijke recepten die je hebt leren kennen.

Creativiteit troef

Tijdens een kookworkshop van Spar word je begeleid door een culinair expert die je heel wat tips en tricks aanleert. Je gaat zelf aan de slag met verse ingrediënten en geeft je eigen toets aan het menu. En op het einde van de workshop is het tijd om van de heerlijke creaties te proeven.

Workshop creatief CGA.jpg

Kom naar onze Academy

De workshops gaan door in één van onze 10 locaties over heel België. Er is vast een Academy te vinden in jouw buurt.

Workshop @ home

Volg je liever een workshop van thuis? Dankzij het ruime aanbod van online workshops is dat geen probleem!

Hoe gaat een workshop eraan toe?

Tijdens de workshop word je bijgestaan door een ervaren lesgever die je stap per stap helpt bij het bereiden van enkele recepten. Achteraf krijg je een digitaal receptenboekje zodat je de recepten ook thuis kan maken. Op het einde van de workshop is er tijd voorzien om de gerechten gezellig op te eten en te klinken met een drankje. Werp via onderstaande video een blik achter de schermen.