U bent hier

Scoren met brood!

Brood op de plank? Graag! Maar niet elke dag hetzelfde. ‘t Zou zonde zijn van de moeite die we doen om elke dag zoveel verse broden te bakken. Julien toont hoe dat gaat in zijn Spar. En daarna duiken we de keuken in voor vier overheerlijke broodgerechten.

Julien Spar Grivegnee
National Media File 
0

Wij bakken jouw brood!

Klopt! Meerdere keren per dag bakken onze ondernemers de broden. Verser kan haast niet. Julien van Spar Grivegnée kneedt de deugden van het Spar brood voor …

Niets zo vervelend als nog snel binnenspringen in de supermarkt om … de broodrekken leeg aan te treffen. Dat beseffen we maar al te goed. Daarom geven wij een broodgarantie van ’s ochtends vroeg tot aan sluitingstijd. Bij Spar ben je dus altijd zeker van vers brood.

Bij Spar Grivegnée bakken ze de broden af in hun eigen bakkerij. Sommige komen binnen als deeg, sommige half afgebakken en andere diepgevroren. Door ze ter plaatse af te bakken in de professionele ovens worden ze lekker mals vanbinnen en perfect krokant vanbuiten. Een deel van ons brood wordt ook 's morgens vroeg vers aangeleverd.

Brood uit oven halen
National Media File 
0
brood in rekken aanvullen
National Media File 
0
gebakken brood
National Media File 
0

In ons assortiment vind je brood voor je dagelijkse boterham. Maar dat is niet alles! Want ook voor speciale broden kan je bij ons terecht. En we vullen ons assortiment regelmatig aan met seizoenstoppers.

Brood ongezond? Dat maak je Julien niet wijs. Brood is een natuurlijke bron van koolhydraten en vezels, zeker als je varieert met de verschillende broodsoorten. Die bevatten speciale granen, noten en pitten, die op zich weer bomvol kostbare voedingsstoffen zitten. Broodnodig!

< naar de wereld van Spar