Nieuw bij SPAR

Zomers plezier!

National Media File: 
0

Zomerse ‘teatime’

Vind je thee enkel iets voor de winter? Dan heb je de verse thee van Spar nog niet geproefd! Hij komt in twee smaken: English Breakfast, verrijkt met verse gember en vers geperst citroensap, of Sencha, op basis van groene muntthee met vers geperst citroensap. Beide zomers, verfrissend en superlekker! 

National Media File: 
0

Leve de veggiespreads

Spar smeert erop los met twee nieuwe plantaardige smeersalades. Met een vezelstructuur die iets weg heeft van vlees, is soja de ideale basis. Kies voor de Spar veggiespread soja eieren of groenten. Te koop bij Spar vanaf half juni.

National Media File: 
0

Zomertrend: roze gin

Roze gin is dé trend voor deze zomer. Gin Larios rosé (70 cl) is een Spaanse gin met een toets van aardbeien. Vul de glazen aan met tonic, garneer met enkele aardbeien, frambozen en een muntblaadje en het feest kan beginnen!

National Media File: 
0

Gezonde fruitsnacks

Door fruit te vriesdrogen bewaart het langer en blijft de smaak en voedingswaarde behouden. NADA Aardbei gevriesdroogd en Appel gevriesdroogd (18 g) zijn 100% natuurlijk en lekker knapperig! Een gezond tussendoortje dus!

National Media File: 
0

Heet, heter, heetst!

Aan het piccantinapepertje zijn onze smaakpapillen ondertussen al wat gewend. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Vanaf nu vind je bij Spar een nóg pikanter pepertje: het rawitpepertje. Durf jij het aan? Echte waaghalzen laten de zaadjes erin ...

National Media File: 
0

Sterk bier

Hoegaarden Julius (6 x 33 cl) is een stevig bier (8,7%), genoemd naar de krijgsheer: Julius Caesar. De smaak van dit donker, goudblond bier evolueert van zoet naar droog, waarbij de weelderige smaak zich ten volle ontplooit.