Nieuw bij SPAR

Snel en makkelijk!

Materne granité appelen
National Media File: 
0

Materne Granité Appelen

Wist je dat er ook crunchy appelmoes bestaat? Materne Granité Appelen (375 g) is gemaakt van gehakte Belgische appelen en heeft een speciale textuur. Er bestaat ook een versie zonder toegevoegde suiker.

Karma karma ontbijt
National Media File: 
0

KarmaKarma havermout & quinoa

Een gezond, biologisch havermoutontbijt in een handige recycleerbare meeneemcup: dat is KarmaKarma havermout & quinoa. Lekker krokante hazelnoten maken de mix af. De mix hoeft niet opgewarmd te worden en bevat geen toegevoegde suiker

Innocent smoothie antioxidant
National Media File: 
0

INNOCENT Antioxidant Smoothie

Nood aan een vitamine B-boost? INNOCENT Energise smoothie (36 cl) is een bron van vitamine B1, B2, B3 en B6 die bijdragen tot een normaal energieleverend metabolisme. De vitamine C en E in INNOCENT Antioxidant Smoothie (36 cl) beschermen je lichaamscellen.

Volop genieten

Spar XXL pizzadeeg
National Media File: 
0

Spar XXL-pizzadeeg

Een pizza kan nooit te groot zijn … Maak samen een XXL-pizza! Koop nu het Spar XXL-pizzadeeg ter grootte van een bakplaat. Iedereen kan zijn eigen stukje beleggen naar keuze.

National Media File: 
0

Con Arte Y Olé – Mencia

Onze nieuwe wijn Con Arte Y Olé – Mencia, Bierzo (75 cl) is gemaakt van de unieke menciadruif uit de wijnstreek El Bierzo in Noordwest-Spanje. Die bijzondere druif geeft de wijn een vrij krachtige smaak met mooie structuur en diepte van fruit. Olé!

Knorr Pasta snack tomaat-mozzarella
National Media File: 
0

Knorr Pasta snack tomaat-mozzarella

Knorr Pasta snack tomaat-mozzarella (72 g) is een makkelijke, lekkere en goed vullende snack tussen twee maaltijden door. Open de pot en laat de smaak op je los!