Romige polenta met veggie burger en rucola

Kooktips
Lekker met een groene gemengde salade.
Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Rasp de parmezaan.
-
Hak de rucola grof en de peterselieblaadjes fijn.
-
Snij de champignons in dunne schijfjes.
-
Snij de veggie burgers in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de helft van de champignons. Haal uit de pan, voeg 1 eetl. olijfolie toe en bak de rest van de champignons. Haal uit de pan. Meng er de peterselie onder en hou warm.
-
Breng 1 L water samen met 2 blokjes groentebouillon aan de kook. Voeg de polenta toe en laat ± 5 min. al roerend sudderen, tot de polenta al het water heeft opgeslorpt.
-
Haal van het vuur en voeg de parmezaan en de boter toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes burger aan alle kanten mooi bruin.
-
Doe de polenta in een schaal en verdeel er de champignons, de rucola en de stukjes burger over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven