Romige polenta met veggie burger en rucola

Romige polenta met veggie burger en rucola

Kooktips

Lekker met een groene gemengde salade.

Allergenen

Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Voorbereiding:

  2. Rasp de parmezaan.

  3. Hak de rucola grof en de peterselieblaadjes fijn.

  4. Snij de champignons in dunne schijfjes.

  5. Snij de veggie burgers in stukjes.

  6. Bereiding:

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de helft van de champignons. Haal uit de pan, voeg 1 eetl. olijfolie toe en bak de rest van de champignons. Haal uit de pan. Meng er de peterselie onder en hou warm.

  8. Breng 1 L water samen met 2 blokjes groentebouillon aan de kook. Voeg de polenta toe en laat ± 5 min. al roerend sudderen, tot de polenta al het water heeft opgeslorpt.

  9. Haal van het vuur en voeg de parmezaan en de boter toe. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes burger aan alle kanten mooi bruin.

  11. Doe de polenta in een schaal en verdeel er de champignons, de rucola en de stukjes burger over.