Magione: de pizzabodem boordevol groenten

We zijn bijna vijf jaar geleden van start gegaan maar het lijkt nog steeds als de dag van gisteren. We kunnen het ons nog levendig herinneren: de bloedhete pizzeria waar Manon haar eerste samples ontwikkelde, het allereerste kantoor dat piepklein was en hoe trots we waren wanneer we weer een nieuw product lanceerden.

De afgelopen vijf jaar hebben we niet stilgezeten. We komen écht stap voor stap dichterbij onze droom! En die droom blijft onveranderd, we willen dat de hele wereld onze écht lekkere pizzabodems vol met groenten proeft én we willen impact maken binnen de voedselindustrie. Want daar is nog een grote slag te slaan.

pizza bodem magioni.png
pizzabodem magioni gesneden 2.png

Onze pizzabodems

Een snelle, gezonde maaltijd, een borrel met vrienden of pizza eten met het hele gezin. Wat de reden ook is, een Magioni pizza kan altijd. Met meer dan 32% groenten zijn onze pizzabodems voedzaam, vers en écht lekker.

Onze pizzabodems op basis van bloemkool en paprika zijn de perfecte basis voor jouw favoriete pizza. En we zijn best een beetje trots want sinds kort hebben we niet één maar twee van onze pizzabodems in de rekken liggen bij Spar.

Vers en écht lekker!
magioni verpakking pizzabodem.jpg

Paprika pizzabodem

Onze nieuwste aanwinst is de bodem met paprika. Deze pizzabodem heeft een lichte paprika smaak en bestaat voor en deel uit volkorenmeel. Met 32% groente is dit de ideale basis voor een overheerlijk pizza pizza.

Je vindt onze pizzabodems in het versvak. Wil je de pizzabodem langer bewaren? Geen probleem: vries ’m gewoon in!

Recepten met onze pizzabodems

Op zoek naar de lekkerste pizzarecepten? Die vind je op onze website: www.magioni.com/recepten.

Dit artikel is gesponsord door Magioni.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit