Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Bekleed een taartvorm met diameter 24 cm met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem, bekleed met bakpapier en vul met bakparels. Bak 10 minuten blind.

  3. Was de broccoli, snij de roosjes fijn en mix kort tot korreltjes, zodat je een ‘broccolicouscous’ verkrijgt.

  4. Bak de spekreepjes krokant in een pan met antiaanbaklaag.

  5. Meng de broccolicouscous met de spekreepjes en verdeel over het deeg.

  6. Klop de eieren los met de room. Kruid met cayennepeper, nootmuskaat en zeezout. Giet het mengsel over de broccoli.

  7. Bestrooi met gratinmix en bak in 40 minuten goudbruin en gaar.

  8. Tip: de stelen van de broccoli kan je later gebruiken voor soep.