Quiche met broccoli
 
                    
                    
                Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 180 °C. 
- 
                    
                    Bekleed een taartvorm met diameter 24 cm met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem, bekleed met bakpapier en vul met bakparels. Bak 10 minuten blind. 
- 
                    
                    Was de broccoli, snij de roosjes fijn en mix kort tot korreltjes, zodat je een ‘broccolicouscous’ verkrijgt. 
- 
                    
                    Bak de spekreepjes krokant in een pan met antiaanbaklaag. 
- 
                    
                    Meng de broccolicouscous met de spekreepjes en verdeel over het deeg. 
- 
                    
                    Klop de eieren los met de room. Kruid met cayennepeper, nootmuskaat en zeezout. Giet het mengsel over de broccoli. 
- 
                    
                    Bestrooi met gratinmix en bak in 40 minuten goudbruin en gaar. 
- 
                    
                    Tip: de stelen van de broccoli kan je later gebruiken voor soep. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                