Zoetgemarineerde rode kool met witte chocolademousse
 
                    
                    
                Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij de rode kool zo fijn mogelijk. 
- 
                    
                    Meng de bruine suiker met het citroensap en het water onder de rode kool en laat minstens 1 nacht trekken. 
- 
                    
                    Witte chocolademousse: week de gelatine in koud water. 
- 
                    
                    Verwarm de melk. Smelt de witte chocolade erin. Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de warme melk. 
- 
                    
                    Klop het eiwit tot schuim en voeg de zakjes vanillesuiker er op het laatst aan toe. 
- 
                    
                    Meng onder de gesmolten chocolade. 
- 
                    
                    Klop als laatste de room op en spatel voorzichtig onder de rest. 
- 
                    
                    Laat een nachtje rusten in de koelkast. 
- 
                    
                    Spuit witte chocolademousse in glaasjes. Werk af met de gemarineerde rode kool. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                