Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Zet de kom opzij en laat afkoelen.
-
Klop de eiwitten met de suiker stijf tot stevige pieken. Bewaar in de koelkast.
-
Klop de room half stevig op.
-
Controleer of de gesmolten chocolade lauw genoeg aanvoelt. Meng de room eronder. Spatel de opgeklopte eiwitten er voorzichtig onder.
-
Verdeel de helft van de chocolademousse over de glaasjes. Strooi er enkele blauwe bessen in. Vul op met de rest van de chocolademousse.
-
Laat een nacht in de koelkast opstijven.
-
Werk af met blauwe bessen en geschaafde bittere chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven