Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Zet de kom opzij en laat afkoelen.
-
Klop de eiwitten met de suiker stijf tot stevige pieken. Bewaar in de koelkast.
-
Klop de room half stevig op.
-
Controleer of de gesmolten chocolade lauw genoeg aanvoelt. Meng de room eronder. Spatel de opgeklopte eiwitten er voorzichtig onder.
-
Verdeel de helft van de chocolademousse over de glaasjes. Strooi er enkele blauwe bessen in. Vul op met de rest van de chocolademousse.
-
Laat een nacht in de koelkast opstijven.
-
Werk af met blauwe bessen en geschaafde bittere chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders