Nicecream

Allergenen

noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Basis: snij de bananen de avond voordien in stukjes en vries in.

  2. Nicecream banaan en framboos:

  3. Leg de cashewnoten in een kommetje met water en laat 2 u weken.

  4. Mix de bevroren stukjes banaan, frambozen en geweekte cashewnoten tot een smeuïge structuur.

  5. Bewaar minstens 2 u in de diepvries of serveer direct.

  6. Tip: Lekker met extra verse frambozen.

  7. Nicecream banaan en pindakaas:

  8. Mix de bevroren stukjes banaan en pindakaas tot een smeuïge structuur.

  9. Bewaar in de diepvries of serveer direct.

  10. Nicecream banaan, mango, ananas en spinazie:

  11. Mix de bevroren stukjes banaan, mango, ananas en verse spinazie tot een smeuïge structuur. Voeg wat sojamelk toe tijdens het mixen.

  12. Bewaar in de diepvries of serveer direct.

  13. Tip: Lekker met pecannoten, pistachenoten of wat stukjes donkere chocolade.

  14. Extra tip: Is het fruit niet zoet genoeg? Voeg er een lepel suikersiroop of ahornsiroop aan toe.