Noedels in rode curry met peultjes en scampi's

Kooktips
LeFort Tripel Sterk blond bier
Domaine Sainte André I.G.P. Pays d'Oc
Lusten de kinderen geen scampi's? Serveer de noedels voor hen dan met soepballetjes.
Schaaldieren , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakking ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rasp de gember fijn.
-
Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
-
Hak de pinda's grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok of hoge braadpan en bak de scampi's 1 à 2 min. op een hoog vuur. Breng op smaak met het kerriepoeder, het knoflook en de gember.
-
Voeg de lente-uitjes, de stoofgroenten en de peultjes toe en overgiet met de sojasaus. Roerbak 5 min.
-
Giet intussen heet water over de woknoedels en laat 5 min. weken. Giet af en laat uitlekken.
-
Roer de rodecurrypasta en de noedels onder de scampi's met groenten. Laat nog 1 à 2 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de pindanoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven