Carpaccio van lentegroenten

Kooktips
Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland Exotische witte wijn met aroma's van guave, passievrucht en buxus. Zowel in de neus als in de mond aangenaam fris.
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Schil de koolrabi. Snij samen met de ongeschilde courgette in dunne halvemaantjes met een mes of een mandoline. - Snij het hoedje van de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij de paprika in ringen. - Snij de rode ui in ringen. - Snij de radijzen in heel fijne plakjes. - Pluk de blaadjes van de takjes oregano en snipper samen met de platte peterselie fijn. - Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: pers het knoflook en meng met het limoensap, de olijfolie, de ahornsiroop, de groene kruiden, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de groenten en de rode ui door elkaar over de borden en besprenkel met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders