Carpaccio van lentegroenten

Kooktips
Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland Exotische witte wijn met aroma's van guave, passievrucht en buxus. Zowel in de neus als in de mond aangenaam fris.
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Schil de koolrabi. Snij samen met de ongeschilde courgette in dunne halvemaantjes met een mes of een mandoline. - Snij het hoedje van de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij de paprika in ringen. - Snij de rode ui in ringen. - Snij de radijzen in heel fijne plakjes. - Pluk de blaadjes van de takjes oregano en snipper samen met de platte peterselie fijn. - Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: pers het knoflook en meng met het limoensap, de olijfolie, de ahornsiroop, de groene kruiden, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de groenten en de rode ui door elkaar over de borden en besprenkel met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven