noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gepelde amandelen 1 nachtje in de amandeldrank in de koelkast.
-
Pel de look. Voeg met de sandwich toe aan de amandeldrank en mix glad.
-
Verfris met azijn en voeg wat olijfolie en zout toe.
-
Afwerking: bak wat amandelschilfers in een pan zonder vetstof.
-
Snij de druiven middendoor.
-
Serveer de soep ijskoud met versneden witte en blauwe druiven.
-
Werk de soep af met de gebrande schilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven