Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gepelde amandelen 1 nachtje in de amandeldrank in de koelkast.
-
Pel de look. Voeg met de sandwich toe aan de amandeldrank en mix glad.
-
Verfris met azijn en voeg wat olijfolie en zout toe.
-
Afwerking: bak wat amandelschilfers in een pan zonder vetstof.
-
Snij de druiven middendoor.
-
Serveer de soep ijskoud met versneden witte en blauwe druiven.
-
Werk de soep af met de gebrande schilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven