Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de koolbladeren in kleine stukjes en blancheer kort in licht gezouten water. Laat uitlekken en druk alle vocht er met keukenpapier uit.
-
Pel de look en snij grof.
-
Snij de kaas in stukjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze licht kleuren.
-
Doe in het hakmolentje met de rest van de ingrediënten en mix fijn. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
-
Bewaar in de koelkast tot gebruik.
-
Serveer met groente en broodstengels als dip, of met pasta, of bestrijk er een toastje mee.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven