Sabayon met Bush Pêche Mel PT30M 4 porties 60 g Spar Tasty pistachenoten Boni Selection chocolade-ijs 5 eidooiers 5 el suiker 10 eierdopjes Bush Pêche Mel bier

Sabayon met Bush Pêche Mel

7d31039bc18b3d219c12ab6401915fb7199001de59c33194b19726ccae3fe265.jpg

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de eidooiers samen met de suiker en het bier in een conische sauspan.

  2. Klop het koude mengsel met een klopper los.

  3. Zet de sauspan vervolgens op een zacht vuur.

  4. Klop het mengsel ononderbroken met de klopper tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols en klop zoveel mogelijk in een 8-vormige beweging.

  5. Schep 4 bollen chocolade-ijs. Leg ze onderaan een Martiniglas. Verdeel de sabayon erover.

  6. Cutter de pistachenoten en strooi over de sabayon.

  7. Dien onmiddellijk op.