Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Kropsla
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tomaten, snij in kwartjes en verwijder de pitjes. Hou apart.
-
Pluk de blaadjes van de kropsla. Spoel en zwier droog. Hou apart.
-
Schil de aardappelen en snij in dikke frieten. Spoel de frieten en dep droog met een handdoek. Bak de frieten voor op 150°C gedurende 4 à 5 minuten.
-
Hak de uitjes, kappertjes en augurken fijn.
-
Pluk de peterselieblaadjes, spoel en dep droog. Hak fijn.
-
Meng het rundergehakt met de uitjes, augurken en kappertjes. Voeg mosterd, olijfolie, eidooiers en peterselie toe. Meng goed. Breng verder op smaak met olijfolie, tabasco, peper en zout.
-
Doe de tartaar in een ring en dresseer op het bord. Serveer de tomatenkwartjes en fijngesneden sla erbij.
-
Bak de afgekoelde voorgebakken frietjes op 190°C tot ze mooi goudbruin en krokant zijn.
-
Werk de tartaar af met nog enkele zilveruitjes, kappertjes, fijngesneden augurk en een plukje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven