Courgette met yoghurt-fetaspread

dc77325003588e33377f99815cbff70c61fd1497235815413141cf14aa9b9b05.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Yoghurt-fetaspread

    Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.

  2. Pel de look en snij in stukken.

  3. Mix de feta, de yoghurt, de chilipeper, de look, het paprikapoeder en de olijfolie fijn. Breng op smaak met citroensap.

  4. Courgette

    Rooster de zonnebloempitten al roerend in een pan zonder vetstof. Bestrooi met zout.

  5. Snij de courgette in schijfjes van 1 cm.

  6. Kruid de bloem met wat zout en meng de gemalen Parmezaanse kaas eronder.

  7. Roer het ei los.

  8. Haal de courgetteschijfjes eerst door het ei en dan door de bloem.

  9. Verhit een goede bodem zonnebloemolie in een pan en bak de courgetteschijfjes goudbruin aan beide zijden.

  10. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met de oregano en zonnebloempitten.

  11. Serveer met de yoghurt-fetaspread en werk af met verse oregano.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit