Gevulde halloweenpaprika

d0d175d1c8328116905cd83e65d7354f4a87e1d215c132e40c90a9a3652c11d7.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snij het kapje van de paprika’s en verwijder de pitjes. Snij met een scherp mes de ogen, neus en mond uit de paprika’s.

  3. Pel de ui en snipper fijn.

  4. Bak de spekreepjes in de pan, voeg de fijngesnipperde ui toe en als laatste het gehakt. Bak al roerend, tot het gehakt rul gebakken is.

  5. Snij de champignons in plakjes en voeg toe aan het gehakt.

  6. Meng de tomatenpuree eronder en kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.

  7. Schep als laatste de uitgelekte maïs erdoor. Laat nog een paar min zachtjes bakken.

  8. Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en bestrooi de bovenzijde met wat kaas.

  9. Zet de gevulde paprika’s in een ovenschotel.

  10. Zet in de voorverwarmde oven en laat 15 à 20 min bakken.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit