Tags Opening

Opening Spar Duffel

Op donderdag 16 juni opent de vernieuwde Spar Duffel de deuren. De winkel ging vanaf 16 mei een tijdje dicht voor grondige verbouwingen. Naast een frisse look heeft de winkel een nieuwe focus: verse producten. De vernieuwde winkel zal worden gerund door twee nieuwe zaakvoerders: Yannick Van Elst en Sophie Nuyens. Hun team start met 6 vaste medewerkers aangevuld met jobstudenten voor de drukke momenten.

Focus op nog ruimer aanbod vers

De klanten van Spar Duffel zullen worden verwelkomd in een moderne buurtwinkel met een grotere winkeloppervlakte, waar de focus zal liggen op een nog ruimer assortiment verse producten. “Ons vers vlees en de huisbereide gerechten uit onze beenhouwerij zijn een belangrijke aanvulling in de nieuwe winkel”, vertelt Yannick. “Spar Duffel was daarnaast altijd al gekend om zijn bakkerij. Ook in de nieuwe winkel gaan we met de CRU-bakkerij in deze afdeling voor de gekende hoge kwaliteit.” Vanaf de heropening zal de winkel langer open zijn op zondagnamiddag: klanten zijn welkom tot 17 u.

Nieuwe zaakvoerders zetten familietraditie voort

Spar Duffel krijgt met Yannick en Sophie twee nieuwe zaakvoerders. Zij zijn op dit moment samen uitbaters van Spar Koningshooikt, een echte familiezaak die in 1935 door Yannicks overgrootvader is begonnen als beenhouwerij. In 1969 werd de winkel uitgebreid tot een kruidenierszaak en in 1981 werd het een volwaardige supermarkt. “Ikzelf ben vanaf mijn 15 jaar als jobstudent beginnen helpen en na de middelbare school gestart in de zaak van mijn ouders’, vertelt Yannick. “Hierna ben ik een opleiding voor slager gaan volgen in avondschool om zo in de voetsporen van mijn grootvader de beenhouwerij van onze supermarkt te leiden.” In 2021 heeft Yannick de zaak overgenomen. 

Het is een prachtig vervolg dat Sophie en ik nu deze vernieuwde tweede supermarkt kunnen overnemen.
Yannick

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Spar veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impacT. Het koelsysteem heeft een CO2-uitstoot die 90 % lager is in vergelijking met een traditionele koelinstallatie.

Feestelijk acties rond de opening

Op woensdag 15 juni is er van 18 tot 21 uur een feestelijke openingsreceptie. Iedereen is welkom om al kennis te maken met hun vernieuwde winkel en de nieuwe uitbaters Yannick en Sophie. Tijdens de openingsweek is er een speciale folder met mooie kortingen en gratis producten om het vernieuwde versassortiment aan de klanten voor te stellen.

Meer informatie

  • Spar Duffel: Mijlstraat 53, 2570 Duffel
  • Yannick Van Elst & Sophie Nuyens, zelfstandige ondernemers Spar Duffel

Openingsuren:
Dinsdag t.e.m. vrijdag: 8 - 18.30 u.
Zaterdag: 8 - 18 u.
Zondag: 7.30 - 17 u.