Spar Linkeroever
Tags Opening

Opening Spar Vaux-sur-Sûre

Sinds donderdag 7 maart is de nieuwe Spar in Vaux-sur-Sûre officieel open. De buurtsupermarkt in Rue De La Barrière 13 is voortaan een Spar. Kwaliteitsproducten en tevreden klanten, daar draait alles om. Maar ondernemers Nicole Besseling en André Louis zijn ook trots op hun mooie assortiment streekproducten.

Een nieuw enseigne met bekende gezichten

We trekken naar de Rue De La Barrière in Vaux-sur-Sûre, waar de nieuwe Spar-winkel op donderdag 7 maart zijn deuren opende. Het adres doet misschien een belletje rinkelen, want hier was vroeger een andere supermarkt te vinden. De naam is dan wel nieuw, maar klanten vinden er de vertrouwde inrichting en de bekende gezichten van het team terug.

De Spar in Vaux-sur-Sûre is een echte familiezaak. Nicole Besseling en André Louis runnen de winkel sinds 2010. Dochter Tiffanie helpt mee. Het team telt zes medewerkers, onder wie drie jobstudenten. Ze komen allemaal uit de regio.

De omschakeling verliep snel, want de winkel bleef maar één dag gesloten. Het winkelteam en een team van Colruyt Group werkten nauw samen om de grote opening voor te bereiden. Het assortiment werd aangepast, er kwamen nieuwe kassa’s en andere prijslabels, en het personeel leerde werken met de nieuwe kassa- en bestelsoftware.

(Lokale) Spar-kwaliteit

Aan de winkelindeling is niet veel veranderd. Maar tijdens de overgang naar het enseigne Spar werd wel het assortiment aangepast. In elke rayon zijn voortaan ook kwaliteitsproducten van de huismerken van Colruyt Group te vinden, zoals Boni Selection, Everyday en Spar.

Spar Vaux-sur-Sûre pakt ook trots uit met streekproducten. Je vindt er bijvoorbeeld bier, honing, bloem en deegwaren van producenten uit de streek. Zo werken Nicole en André samen met een jonge lokale boer die hen aardappelen van zijn boerderij bezorgt. Voor hun brood en gebak rekenen ze op Plaisir Gourmand. De producten uit die ambachtelijke bakkerij in Bastogne zijn erg gegeerd bij klanten in de regio.

De kwaliteit van de service en de tevredenheid van de klant staan centraal in de Spar van Vaux-sur-Sûre. De winkel is zeven dagen per week open en biedt verschillende diensten en artikelen aan. Denk maar aan kranten en tijdschriften, lotjes van de Nationale Loterij, Antargaz-gasflessen en thuislevering. Buiten vind je ook nog eens een wasserette.

De winkel gebruikt nu ook Xtra. Op dat platform maken klanten vlot een eigen profiel aan, dat ze dan kunnen gebruiken in de verschillende enseignes van Colruyt Group. Boodschappen doen wordt zo nog voordeliger. Maar je maakt er ook makkelijk een boodschappenlijst mee aan, zoekt snel informatie over een product op en veel meer. Kortingen en voordelen worden automatisch berekend wanneer de klant zijn Xtra-kaart of -app toont aan de kassa.

Wij zijn erg trots op onze streekproducten. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld bier, honing, meel en pasta van lokale producenten.

Ideale ligging

De Spar in Vaux-sur-Sûre is 550 m² groot. De winkel ligt aan een belangrijke verkeersas en heeft geen concurrentie in de buurt. Er is ook een grote parking voor klanten. Het cliënteel bestaat vooral uit mensen uit de streek, vaak arbeiders, maar ook uit grensbewoners.

Meer informatie

  • Spar Vaux-sur-Sûre: Rue De La Barrière 13, 6640 Vaux-sur-Sûre
  • Nicole Besseling en André Louis, zelfstandige ondernemers van Spar Vaux-sur-Sûre
  • Tel.: 061 31 51 91
  • Persdienst Colruyt Group
    Tel.: +32 (0)473 92 45 10
    E-mail: press@colruytgroup.com

 

Openingstijden van Spar Vaux-sur-Sûre:

Maandag t/m zaterdag: 8 - 19 uur
Zondag: 8 - 12.30 uur