Kalfslapje met tomatensaus en tagliatelle

Een lekker kalfslapje bakken? Snel en simpel met dit makkelijke recept uit de Italiaanse keuken voor kalfsvlees met pasta, champignons en tomatensaus.
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij de mozzarella in fijne schijfjes, verdeel over de kalfslapjes en kruid met de Italiaanse kruidenmix. Plooi dicht en zet eventueel vast met een prikker.
-
Snij de champignons in 2.
-
Bereiding (30 min.)
-
Verhit de helft van de olijfolie in een hoge braadpan en bak de champignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de kalfslapjes 2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg de champignons toe en overgiet met de tomatenstukjes. Laat 10 min. sudderen. Kruid met zwarte peper, zout en het basilicum.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven