Kalfslapje met tomatensaus en tagliatelle

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij de mozzarella in fijne schijfjes, verdeel over de kalfslapjes en kruid met de Italiaanse kruidenmix. Plooi dicht en zet eventueel vast met een prikker.
-
Snij de champignons in 2.
-
Bereiding (30 min.)
-
Verhit de helft van de olijfolie in een hoge braadpan en bak de champignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de kalfslapjes 2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg de champignons toe en overgiet met de tomatenstukjes. Laat 10 min. sudderen. Kruid met zwarte peper, zout en het basilicum.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven