Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
 - 
                    
                    Voorbereiding:
 - 
                    
                    
Laat de visfilets oppervlakkig ontdooien en snij in grove stukken.
 - 
                    
                    
Schil de aardappelen en snij in grove stukken.
 - 
                    
                    
Snij de preiwitten en een beetje van het groen fijn.
 - 
                    
                    
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snipper grof.
 - 
                    
                    
Snij de citroen in partjes.
 - 
                    
                    
Klop het ei los met een vork en meng er de bloem en de room onder.
 - 
                    
                    Bereiding:
 - 
                    
                    
Breng de groentebouillon samen met de fumet aan de kook. Voeg de aardappelen, de venkel en de prei toe. Laat ± 15 min. afgedekt garen.
 - 
                    
                    
Voeg de vis toe en laat nog 6 à 8 min. garen. Kruid met zwarte peper en zout.
 - 
                    
                    
Haal de pot van het vuur en roer er het roommengsel onder. Zorg ervoor dat de soep niet meer kookt, anders zal de room schiften. Zet daarna niet meer op het vuur.
 - 
                    
                    
Lepel de soep in 4 diepe borden of kommen. Werk af met de dille en een partje citroen.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders