zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vul het glas met ijsblokjes om het af te koelen.
-
Doe verse muntblaadjes en plakjes gember in de shaker. Plet deze stevig door elkaar met een cocktailstamper.
-
Voeg de wodka, suikersiroop, citroensap en ijsblokjes eraan toe.
-
Shake 30 sec stevig.
-
Giet alles door een cocktailzeef in het gekoelde glas.
-
Voeg enkele ijsblokjes toe.
-
Werk af met Finley Citroen & Vlierbloesem naar smaak. Versier met een takje verse munt en zeste van citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven