Aardbeibavarois

a43e4cc33a0bd2d68a457ba255d6aacc0bcda2f5ffcfa8074a17962738d275f9.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.

  2. Breng het water met de suiker aan de kook. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg, van het vuur weg, toe aan de suikersiroop.

  3. Meng de platte kaas met de vanillesuiker en het citroensap. Voeg het gelatinemengsel onder het kaasmengsel.

  4. Klop de room op tot slagroom en meng de slagroom onder de kaasmassa.

  5. Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en mix ze. Meng onder het kaasmengsel.

  6. Giet de bavarois in glaasjes, zet in de koelkast en laat minstens gedurende 4 uur opstijven.

  7. Werk af met een toefje slagroom en versier met een stukje aardbei.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit