Chocoladetruffels met koffie

fbcea55ad254856ae47a9f63d1e55e4b9fc9777fcd88785bc9c6a2b56e40cc6e.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de room en koffie aan de kook. Neem van het vuur en los daarin 300 gr bittere chocolade op. Voeg de boter in stukjes toe. Meng tot een gladde massa. Laat half stollen.

  2. Doe het mengsel in een spuitzak met gladde spuitmond. Spuit kleine chocoladebolletjes op boterpapier of een siliconenmatje. Zet in de koelkast en laat opstijven.

  3. Smelt ondertussen de andere chocolade au bain marie.

  4. Haal de opgesteven chocoladebolletjes uit de koelkast en dompel ze onder in de gesmolten chocolade. Laat uitlekken en leg opnieuw op boterpapier of een siliconenmatje.

  5. Als extra afwerking kan je ze door cacaopoeder of chocoladeschilfers rollen.

  6. Bewaar koel in een gesloten doos.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit