Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 tenen look
Plet en pel de look.
-
Ingrediënten: 75.0 g Boni Selection ontpitte zwarte olijven
Snij de zwarte olijven in schijfjes.
-
Ingrediënten: 100.0 g Spar pijnboompitten
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Pesto
Ingrediënten: 125.0 g Spar jonge spinazie 1.0 tenen look 75.0 g Spar pijnboompitten 75.0 g Parmezaanse kaas 1.0 citroenen cayennepepers 75.0 ml Boni olijfolie
Mix spinazie met look, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg naar smaak citroensap, cayennepeper en zout toe.
-
Ingrediënten: 1.0 tenen look 12.0 ml Boni olijfolie
Verwarm rijkelijk olijfolie in een bakpan met de overige look op een zeer zacht vuur.
-
Ingrediënten: 250.0 g kerstomaatjes
Verwijder de look na 5 min en voeg de tomaten toe. Roerbak tot de tomaten lichtjes openbarsten.
-
Ingrediënten: 800.0 g Spar spaghetti van courgettes
Laat de spaghetti van courgettes kort even meebakken.
-
Ingrediënten: 2.0 el Boni Selection kappertjes 75.0 g Boni Selection ontpitte zwarte olijven
Roer de uitgelekte kappertjes, zwarte olijven en spinaziepesto er van het vuur door.
-
Ingrediënten: 200.0 g Spar jonge spinazie 25.0 g Spar pijnboompitten 150.0 g fetakaas
Werk af met verkruimelde feta, de overige pijnboompitten en blaadjes spinazie.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven