Ravioli met aubergine en pittige tomatensaus

Ravioli met aubergine en pittige tomatensaus

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tomatensaus: verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snij in grote stukken. Pel de teentjes look en hak fijn. Pluk de basilicumblaadjes en rozemarijn en hak eveneens fijn. Snij de pepertjes, met zaadjes, in kleine ringen.

  2. Schik alles, behalve de basilicum, op een bakplaat en laat gedurende 40 minuten garen in de oven op 180°C. Kruid met peper en zout.

  3. Pureer het geheel met de basilicum en voeg de passata toe.

  4. Hou de saus warm terwijl je de ravioli kookt in gezouten kokend water zoals aangegeven op de verpakking.

  5. Verdeel de ravioli over de borden en giet de saus erover.

  6. Werk af met gemalen Parmezaanse kaas en versier met wat verse rozemarijn.