Stoofpot van paddenstoelen met dragon en look

342ba09c0d72edf1a440b3a1aedd72d992c26372f01ddfee1093e87e2169ef7d.jpg

Allergenen

Lactose, Melk, noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en hak grof. Pel de look en snij in plakjes.

  2. Borstel alle paddenstoelen schoon. Snij de kastanjechampignons in kwartjes en shiitake in plakjes.

  3. Doe 2 el olijfolie en een klont boter in een grote sauteerpan en zet op een halfhoog vuur.

  4. Roerbak de sjalotten en look.

  5. Kneus de kaneelstokjes en voeg samen met de takjes tijm bij de sjalotten.

  6. Zet, als de sjalotten zacht zijn, het vuur hoger. Bak de shiitake en kastanjechampignons. Bestrooi met espelettepeper en zout. Voeg de champignonmix en oesterzwammen toe.

  7. Overgiet met pastis, laat de alcohol verdampen en blus met de fond.

  8. Laat tot inkoken. Verwijder de kaneelstokjes en takjes tijm.

  9. Voeg de room toe en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  10. Hak de verse kruiden fijn (van munt, dragon en peterselie enkel de blaadjes) en schep ze samen met de citroenzeste door de paddenstoelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit