Allergenen

Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij een kruisje onder en bovenaan de tomaten.

  2. Kook 3 dl water en dompel de tomaten onder in het kokende water. Tel tot 20 en haal de tomaten eruit. Leg direct in ijskoud water.

  3. Pel de tomaten.

  4. Meng de garnalen met de mayonaise. Snipper de bieslook en platte peterselie. Meng onder de mayonaise. Kruid met peper, zout en een klein snuifje cayennepeper.

  5. Kook de eieren hard gedurende 10 min in water met een scheutje azijn. Laat de eieren schrikken onder koud water en afkoelen. Pel de eieren. Snij in kwartjes.

  6. Snij het hoedje van de tomaten en hol een klein beetje uit. Vul de tomaten met de garnalenmengeling. Zet het hoedje weer op de tomaat.

  7. Werk de gemengde sla een beetje op met wat vinaigrette of olijfolie.

  8. Verdeel de sla over de borden. Zet de tomaat er in het midden op. Werk af met kwartjes ei, partjes citroen en nog wat gepelde garnalen.