Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 0ea1d3ef737ed2250cd1f39bfe22eed89d2df641a50c002add37fab4db3c9c9c.jpg

    Snij de champignons in plakjes, bak ze in boter en kruid met peper en zout.

  2. Klop de eitjes los, roerbak ze en kruid met peper en zout.

  3. 08aab9928625ac0f86b85a438234f2832d236cf1e8b503d3c25a7bc8ee53fc9c.jpg

    Snij de tomaatjes in plakjes.

  4. f40358c44785da3918871b9d150b4dbc7bfa071dd293d8b4f19ee4355781c492.jpg

    Meng de mayonaise met het currypoeder.

  5. Leg de wrap voor je neer en snij hem door vanuit het midden naar beneden.

  6. d9ee2a97dd9180de26013db68b4d54928761a923dc242fe17cf461119c5eb0bb.jpg

    Beleg telkens ¼ van de wrap met je favorieten.

  7. Begin linksonder met iets om te smeren zoals pesto, roomkaas of mayonaise.

  8. Daarboven ¼ groenten, rechtsboven plakjes vlees, vis of eitjes en tenslotte rechtsonder gemalen kaas.

  9. 33d11e3d64d244d41cb84b116c8a64d86b914c59d50e4d77bc06da6eca1a7ae3.jpg

    Vouw de wrap op door de besmeerde hoek naar boven te vouwen over het kwartje groenten en dan verder naar rechts te vouwen over het vlees en verder naar onder over het kwartje kaas.

  10. 584b015d56dc105f3d9c0ce3cf2e079cca64c82b78fcadb4de524b3de6838b75.jpg

    Bak in de contactgrill tot de kaas gaat smelten of bak beide zijden met boter in een koekenpan.