U bent hier

Spar patisserie

In de bakkerijafdeling van je Spar-winkel vind je de lekkerste dessertkoekjes. Want wat is er lekkerder bij de koffie dan een vers koekje of gebakje.  Steeds vers, vakkundig bereid en bovendien van eigen bodem. Laat die bokkenpootjes, ‘Tartines Russes’ en petit fours maar komen.

spar patisserie assortiment gebakjes
National Media File 
0

Assortiment gebakjes

Mengeling van 10 kleine, licht krokante dessertkoekjes met een smeuïge vulling. Van een chocoladebol, meringue en koffiepuntje tot een lekker bokkenpootje. Koekjes die perfect passen bij een koffiemoment. De samenstelling van de doosjes varieert.

spar patisserie bokkenpootjes
National Media File 
0

Bokkenpootjes

Klassiek koekje op basis van amandelmeel, amandelschilfers, suiker en eiwit. De 2 uiteinden van het koekje worden gedompeld in een dun laagje melkchocolade. Tussen beide helften wordt een zachte vanillecrème gespoten.

spar patisserie eclair gevulde banaan
National Media File 
0

Éclair met banaan

Een heerlijke mini-éclair gevuld met een romige crème op basis van banaan. Het kleine soesje wordt ondergedompeld in een ganache van fondantchocolade. 

spar patisserie petit fours creme au beurre
National Media File 
0

Petits fours crème au beurre

Een gearomatiseerde botercrème met vanille, mokka of chocolade. De petit fours worden bedekt met een laagje witte of donkere chocoladeganache en een decoratieve topping.

spar patisserie petit fours marsepein
National Media File 
0

Petits fours marsepein

Heerlijke amandelkoekjes met een fijn laagje marsepein. Het geheel wordt bedekt met een gekleurd laagje suiker en een leuke topping.

spar patisserie petits fours
National Media File 
0
 
spar patisserie koffiepuntjes
National Media File 
0

Koffiepuntjes

Een dubbel koekje op basis van amandelmeel, suiker en eiwit. De zoete amandelbiscuit wordt gevuld met een smeuïge mokkacrème en aan 1 uiteinde gedoopt in melkchocolade. 

spar patisserie spiegeltjes
National Media File 
0

Spiegeltjes

Zoet rond koekje op basis van amandelmeel, suiker en eiwit dat wordt gevuld met frangipane en sprankels abrikozenconfituur. De afwerking met amandelschilfers en de fondantsuiker doet het koekje glanzen als een spiegel. 

spar patisserie tartines russes
National Media File 
0

Tartines russes

Geen Russische boterham, zoals de naam zou kunnen doen vermoeden, maar wel krokante boterkoekjes met tussenin een traditionele vulling van vanillecrème. De vulling wordt handmatig op het koekje gespoten.    

spar patisserie roombolletjes
National Media File 
0

Roombolletjes

Een dubbel krokant koekje op basis van amandelmeel, suiker en eiwit. De zoete amandelbiscuit wordt gevuld met een smeuïge mokkacrème. Het geheel wordt afgewerkt met poedersuiker.

< naar de wereld van Spar