U bent hier

Steun de Belgische economie

Een ding staat vast: de coronacrisis heeft onze Belgische economie een serieuze veeg uit de pan gegeven. Daarom is het nu, eens zo meer, van belang onze lokale telers, kwekers, producenten, leveranciers en winkels te steunen. Hoe? #KoopBelgisch!

#Lekkervanhier

Ben jij benieuwd naar het proces achter de lokale producten die je in jouw Spar-winkel kan terugvinden? Maak dan kennis met onze lokale telers, kwekers, producenten en leveranciers. In onze reportages laten we je kennis maken met de lokale producten uit je Spar en lees je alles over het proces achter deze heerlijke producten. We geven je graag een blik achter de schermen.

Blik achter de schermen

Ook wij steunen de lokale handelaars

Tal van lokale handelaars hebben noodgedwongen de deuren moeten sluiten na de uitbraak van het coronavirus.  Daarom toonden verscheidene Spar winkels hun engagement en solidariteit om hier samen een creatieve oplossing voor te vinden. Zo kregen lokale handelaars de kans hun producten tijdelijk te verkopen in een Spar winkel.

#Lekkergemakkelijk

Je hoeft je niet dagelijks te ontpoppen tot een ware chef-kok om elke dag lekker te eten. Op momenten waarop je de kookpotten liever mijdt, kan je terecht in onze traiteurafdeling. Naast het vaste assortiment traiteurgerechten, maken de meeste Spar ondernemers zelf ook nog een aantal gerechten in de keuken van de winkel. Neem dus zeker een kijkje bij je lokale Spar voor ambachtelijke klassiekers en lokale toppers. Er is voor ieder wat wils!

Traiteurgerechten

Ken je klassiekers!

Onze Belgische telers, kwekers, vissers en handelaars kunnen heel wat steun gebruiken. Doe hen én jezelf een plezier door lekker lokaal te kopen. Dankzij de combinatie van hun topingrediënten en jouw kookkunsten, vallen deze onklopbare klassiekers eindeloos in de smaak.

< naar de wereld van Spar