U bent hier

Zo kook je met peulvruchten

Peulvruchten zijn supervoedzaam. Doordat ze heel wat proteïnen bevatten, zijn deze uitstekende vleesvervangers erg geliefd bij vegetariërs en flexitariërs.

Messabecha
National Media File 
0

Messabecha (hummus met witte bonen)

Recept
Vegetarische miniworstenbroodjes
National Media File 
0

Vegetarische miniworstenbroodjes

Recept

Assortiment peulvruchten

National Media File 
0

Boni Selection spliterwten, kikkererwten en witte bonen week je best voor gebruik. Dat doe je door ze een nachtje in warm of koud water te leggen. Gedroogde linzen kan je zo koken, zonder te weken. Het voordeel van gedroogde peulvruchten? Ze blijven nóg langer goed dan die in pot of blik en ze blijven iets knapperiger na het koken.

National Media File 
0

Hak reuze witte bonen schitteren in klassieke bonengerechten. Witte bonen nemen makkelijk de smaak over van het gerecht. Daarom doen ze het zo goed in stoofpotjes, zoals cassoulet

National Media File 
0

Boni Selection fijne groene peulbonen hebben een zacht romige smaak. Voeg ze toe aan je salade of stoofpotjes met bijvoorbeeld lamsvlees.

National Media File 
0

Bonduelle kikkererwten, rode kidneybonen en edamamebonen (2 x 80 g) zitten verpakt in twee kleine porties, perfect om aan je maaltijdsalade toe te voegen.

< naar de wereld van Spar