U bent hier

Gerookte vis in overvloed!

Aan een feestelijke visschotel heb je geen werk. Ga langs in de visafdeling van je Spar-winkel en stal thuis je kant-en-klare vangst uit. Lekker, makkelijk én gezond, want gerookte haring, sprot, zalm, makreel en forel zitten tjokvol omega 3. Loopt het water al in je mond? Dompel je onder in het volledige assortiment en lees er hieronder meer over. 

gerookte_heilbot
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE HEILBOT 100G   

Deze Groenlandse heilbot is een zoutwatervis en behoort tot de familie van de schollen. De vissen worden met de lijn gevangen in de Noord-Atlantische oceaan. Lekker wit vlees met bruin gerookte rand. Past goed op een visschotel en op een toastje met wat zure room.

gerookte_forelfilet
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE FORELFILET 125G 

Deze forel wordt gekweekt in Deense wateren en is ASC-gekeurd. Dit ASC-label garandeert dat de vis gekweekt wordt met respect voor de natuur en in correcte werkomstandigheden. De gerookte forel is lekker in een groene salade of warme pastasalade met bijvoorbeeld broccoli en kruidenkaas. Ook heel lekker als mousse.

gerookte_sprotfilet
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE SPROTFILET 175G 

Sprotjes zijn vissen uit de familie van de haringen. Ze worden  onder meer gevangen in de Noordzee en zijn officeel erkend als West-Vlaams streekproduct. Probeer ze eens op een bruschetta samen met wat geitenkaas, snippers knoflook en zoete puntparika. 

gerookte_bruine_haring
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE BRUINE HARING

Deze bruine haring wordt wild gevangen in de Atlantische oceaan rond Noorwegen en draagt het MSC-label. Dit internationaal erkende label wordt gegeven aan visserijen die geen bedreigde vis vangen en werken met respect voor het visbestand. De bruine haring is intens gerookt en mag koud gegeten worden in een salade of opgewarmd in de pan.

gerookte_makreelfilet
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE MAKREELFILET 3x±85 G

Makrelen bevatten zeer veel vitamine B12 en omega 3. Ze worden wild gevangen in de Atlantische oceaan rond Noorwegen. De gerookte makreelfilets zijn lekker in een warme pastasalade met venkel en citroen of in een koud slaatje met rucola, appeltjes, rode ui en stukjes ei.

gerookte_makreel
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE MAKREEL ±380G

Makrelen bevatten zeer veel vitamine B12 en omega 3. Ze worden wild gevangen in de Atlantische oceaan rond Noorwegen. Gerookte makreel kan op zijn geheel gegeten worden en heeft een aangename textuur in de mond en fijne smaak. Deze vis vergezelt koude schotels of salades, maar is ook heel lekker bij warme pasta- of rijstschotels.

gerookte_haringfilet
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE HARINGFILET 2x±135G

Deze haring wordt wild gevangen in de Atlantische oceaan rond Noorwegen en draagt het MSC-label. Dit internationaal erkende label wordt gegeven aan visserijen die geen bedreigde vis vangen en werken met respect voor het visbestand. Een haringfilet is een licht gerookte filet zonder vel. Leg de filet even kort op de barbecue of versnipper in slaatjes.

gekookte_atlantische_zalmfilet
National Media File 
0

SPAR GEKOOKTE ATLANTISCHE ZALMFILET

De Atlantische of Europese zalm wordt duurzaam gekweekt in de fjorden rond Noorwegen en draagt het ASC-keurmerk. De zalm Belle-vue is een gemarineerde en gegaarde zalmfilet met heerlijke kruidenmengeling (paprika, peterselie en bieslook). Erg smaakvol, met vel, zonder graten en rijk aan Omega-3. Klaar om te serveren. Heerlijk koud met tartaarsaus of in een salade. 

gerookte_zalm_voor_toast
National Media File 
0

SPAR GEROOKTE ZALM VOOR TOAST 80G

Sneetjes Noorse gerookte zalm die perfect zijn om te gebruiken op een toast met eventueel wat kruidenkaas. Na het openen van de verpakking kan je de benodigde hoeveelheid best een 10-tal minuten op kamertemperatuur houden om nadien te consumeren. Deze zalm draagt het ASC-keurmerk, dit garandeert dat de vis gekweekt werd met respect voor de natuur en in correcte werkomstandigheden.

gerookte_noorse_zalm
National Media File 
0

SPAR NOORSE GEROOKTE ZALM 140G

De zalmen worden duurzaam gekweekt in de Noorse fjorden en dragen het ASC-keurmerk. Ze worden gezouten en gerookt op beukenhout en nadien tot sneetjes versneden. De combinaties zijn eindeloos, maar probeer zeker eens met witte asperges of in een quiche met wiltoof.

gerookte_noorse_zalm_70g
National Media File 
0

SPAR NOORSE GEROOKTE ZALM 70G

De zalmen worden duurzaam gekweekt in de Noorse fjorden en dragen het ASC-keurmerk. Ze worden gezouten en gerookt op beukenhout en nadien tot sneetjes versneden. De combinaties zijn eindeloos, maar probeer zeker eens in combinatie met witte asperges of in een quiche met wiltoof.

reepjes_noorse_gerookte_zalm
National Media File 
0

SPAR REEPJES NOORSE GEROOKTE ZALM 100G

De zalmen worden duurzaam gekweekt in de Noorse fjorden en dragen het ASC-keurmerk. Ze worden gezouten en gerookt op beukenhout en nadien tot balkjes versneden. De zalm is graatloos en klaar voor gebruik. Past erg goed versnipperd in een courgette-komkommersoep. 

schotse_gerookte_zalm
National Media File 
0

SPAR SCHOTSE GEROOKTE ZALM 140G

Deze zalmen worden gekweekt in kooien langs de Schotse kust. De Schotse zalmen worden minder massaal gekweekt dan de Noorse en krijgen voldoende zwemruimte. Hierdoor gebruiken de zalmen meer spiervezels wat zorgt voor een zachtere en vettere smaak. De zalm wordt gerookt op een mengeling van eiken- en beukenhout. Serveer als carpaccio met wat geitenkaas, trostomaatjes en dille.

< naar de wereld van Spar