Macaroni primavera met kip

Macaroni primavera met kip

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de kippenreepjes met de kippenkruiden en laat even marineren.

  2. Pel de ui en snipper fijn.

  3. Schil de witte asperges. Schil de groene asperges tot in de helft. Snij de asperges in schuine stukken van 4 cm.

  4. Snipper de lente-uitjes in fijne ringen. Snipper de bieslook fijn.

  5. Verhit wat olijfolie in een antikleefpan. Bak de kippenreepjes mooi bruin en schep uit de pan. Voeg de asperges toe en roerbak 2 min. Roer de ui erdoor en laat mee glazig bakken. Blus met de room en breng aan de kook. Voeg de kippenreepjes en de erwten toe. Laat 3 min sudderen.

  6. Kook de macaroni in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking. Schep uit het water bij de saus. Roer de kruidenkaas, spinazie en bieslook erdoor.

  7. Werk af met lente-uitjes en serveer.