Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardbeitjes en verwijder de kroontjes. Snij de aardbeien in stukjes.
-
Mix de aardbeien met de suiker of Tagatesse.
-
Klop de room op tot een dikke crème.
-
Giet de melk bij de gemixte aardbeien en meng. Giet het citroensap erbij.
-
Voeg als laatste de opgeklopte room toe en meng goed onder de rest van de ingrediënten.
-
Giet alles in de ijsturbine en laat gedurende 30 à 35 minuten draaien tot het ijs zijn vaste vorm bekomt.
-
Haal uit de ijsturbine en zet nog minstens 1 uur in de diepvries.
-
Schep het ijs op hoorntjes of in een ijscoupe en versier met ‘fraises
-
tapées’ en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven