Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. 79b95a7f5d5742e26c1fac88a8b48199d7a7fc66be89405b27b96eb7ef5a9c2e.jpg

    Klop de bloemsuiker, het rijstgriesmeel, het ei, de vanillesuiker en het bakpoeder door de boter.

  3. b22da3b92206adf69ea29d8abe3be5f79e0ec59f38b3393c1df9f218ff0b13e4.jpg

    Zeef de bloem erbij en kneed met de handen tot een egaal deeg.

  4. 70eb92336ff9ba07fa93bd2432f4c3da9a6c92a0e65531df0605f705a130b6a5.jpg

    Verdeel het deeg in 2 en meng het cacaopoeder onder 1 van de 2 delen.

  5. 0a8fa7a04ce70185ba386e9dbcfe01cd66e344e39f883f677629e6dc62431241.jpg

    Rol bolletjes van 1,5 cm breed.

  6. 5d495913479d91c33aa0745815c12ce0996621fe11188b36fd371a5f445edef1.jpg

    Vorm bloemetjes op een ovenplaat met bakpapier.

  7. 606ba01a8cd4e8a43cb06502ea10f30a57ae1833031ad19e1625b3d8b993c708.jpg

    Bak 5 min op 210°C. Verlaag de oventemperatuur naar 180°C en laat nog 10 min verder bakken.