Allergenen
                
                    Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Verwarm de oven voor op 210°C.
 - 
                    
                    
Klop de bloemsuiker, het rijstgriesmeel, het ei, de vanillesuiker en het bakpoeder door de boter.
 - 
                    
                    
Zeef de bloem erbij en kneed met de handen tot een egaal deeg.
 - 
                    
                    Verdeel het deeg in 2 en meng het cacaopoeder onder 1 van de 2 delen.
 - 
                    
                    
Rol bolletjes van 1,5 cm breed.
 - 
                    
                    
Vorm bloemetjes op een ovenplaat met bakpapier.
 - 
                    
                    
Bak 5 min op 210°C. Verlaag de oventemperatuur naar 180°C en laat nog 10 min verder bakken.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders