Bloemkoolsoep met comtékoekje en -crème

Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 1.0 stengel prei 0.25 knolselders 1.0 bloemkool
Pel de ui en schil de knolselder. Was de prei en bloemkool. Snij alle groenten in grove stukken, maar hou wat kleine roosjes bloemkool apart als afwerking.
-
Ingrediënten: 1.0 kruidentuiltjes 2.0 liter gevogeltebouillon 2.0 dl Boni Selection culinaire room
Stoof alle groenten aan in boter. Bevochtig met de bouillon en de room, voeg het kruidentuiltje toe en laat 30 min zachtjes koken.
-
Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep glad. Kruid met peper en zout.
-
Comtékoekjes en -crème
Ingrediënten: 5.0 takjes peterselie
Was de peterselie, pluk de blaadjes en snipper fijn.
-
Ingrediënten: 200.0 g comté
Rasp de comtékaas.
-
Ingrediënten: 200.0 g comté 3.0 el Boni mascarpone
Meng 2 el geraspte comté met de mascarpone en verwarm kort in de microgolfoven. Roer glad en kruid met peper en zout. Laat de kaascrème afkoelen.
-
Ingrediënten: 5.0 takjes peterselie
Meng de rest van de kaas met de gehakte peterselie, strooi op een bakmatje en bak 10 à 14 min op 160°C.
-
Serveer de kaascrème op het koekje en werk af met de kleine roosjes bloemkool en peterselietoefjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven