Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de kaastaart uit de koeling en verpakking.
-
Zet op een schotel.
-
Verdeel de Ferrero Rocher, Raffaello en speculoosbonbons in het midden van de taart.
-
Strooi de chococrispies erover.
-
Vul de gaatjes op met Maltesers.
-
Steek de Mikado in de kaastaart.
-
Serveer als de kaastaart op kamertemperatuur is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven