Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de boter in blokjes. Klop het ei los. Doe de koude boter en het ei in een kom en voeg de inhoud van de pot erbij. Kneed alles goed door elkaar.
-
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schep met een ijsschep of eetlepel bergjes deeg op de bakplaten. Druk ze iets plat. Zorg dat er voldoende ruimte blijft tussen de koekjes.
-
Bak de koekjes in 14 à 16 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven