Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng het water met een mespunt zout aan de kook. Roer de olie erdoor. Spatel de bloem er met een houten lepel stevig door tot je een homogene massa bekomt. Haal de pan van het vuur.
-
Breek de eieren in een kom. Laat het beslag iets afkoelen en schep de eieren er dan zo snel mogelijk door. Zo krijgen ze geen kans om te garen in het deeg.
-
Verwarm de frituurolie op 180°C.
-
Vul de spuitzak en spuit een rondje op het vetvrij papier. Knip het deeg af met een schaar en ga verder.
-
Bak de churros goudbruin en gaar in de hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bestrooi met kristalsuiker en dien op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven