Allergenen
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de eieren met de rietsuiker, olijfolie en het zout.
-
Rasp de courgettes fijn.
-
Meng samen met de bloem onder het eimengsel.
-
Voeg een 1⁄2 kl kaneel toe.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet de rechthoekige cakevorm in met wat malse boter.
-
Giet het beslag in de cakevorm.
-
Zet de bakvorm in de voorverwarmde oven en laat 40 à 50 min bakken.
-
Haal de cake uit de oven en laat afkoelen in de vorm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders