Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kaki’s in Snij daarna in grove stukken.
-
Klop de suiker en malse boter tot een smeuïge massa.
-
Voeg de eieren er 1 na 1 onder.
-
Spatel de bloem er beetje bij beetje onder. Werk af met kaneelpoeder.
-
Giet de helft van het deegmengsel in een ingevette en bebloemde bakvorm.
-
Verdeel hierover de kakistukjes. Giet de rest van het deeg erover.
-
Bak de cake af in de oven op 170°C gedurende 35 à 40 min.
-
Prik met een naald in de cake, als er geen deeg meer aan kleeft is ze gaar.
-
Haal de gebakken cake uit de oven en laat 10 min afkoelen.
-
Stort de cake op een rooster en laat verder afkoelen. Bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven