Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de abrikozen in stukjes. Hak alle noten grof.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan.
-
Verwarm de gecondenseerde melk met de kokosolie in een grote kom. Roer het cacaopoeder erdoor. Spatel de gedroogde vruchten, noten en gepofte rijst erdoor.
-
Giet het mengsel in een met bakpapier beklede schaal, bestrooi met amandelschilfers en druk aan. Dek af met plasticfolie.
-
Zet minstens 3 u in de diepvries. Snij in stukken.
-
Laat licht ontdooien voor het serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders