Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de rum met het citroen- en limoensap in een schenkkan.
-
Roer de rietsuikersiroop erdoor. Vul aan met spuitwater.
-
Snij het plakje limoen in kwartjes en stop in elk vormpje 1 plakje.
-
Verdeel de blaadjes munt over de ijslollyvormpjes.
-
Vul met de mojito en plaats minstens 3 uur in de diepvries.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven