Gevulde paprika met quinoa en fetakaas PT1H 4 porties 1 bosje lente-ui 200 g quinoa 4 rode paprika 200 g feta 1 bosje dragon g olijfolie

Gevulde paprika met quinoa en fetakaas

3065236dfd24c42f50927e0cec16176b5a093174f4b2a932e21b0f7e182e1462.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het deksel van de paprika’s. Snij de zaden en zaadlijsten eruit.

  2. Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water.

  3. Snij de fetakaas in kleine blokjes.

  4. Reinig de lente-uitjes. Pluk de dragonblaadjes van de steeltjes. Snipper de lente-uitjes en dragon fijn. Meng met de gaargekookte quinoa. Voeg een beetje olijfolie toe en kruid met peper en zout. Voeg ook de fetakaasblokjes toe en meng.

  5. Vul de paprika’s op met de quinoamengeling.

  6. Zet het hoedje op de paprika’s.

  7. Pak elke paprika in een vel aluminiumfolie in. Gaar de paprika’s in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30 minuten.

  8. Haal de paprika’s uit hun aluminiumjasjes en serveer meteen.